Advocatuur

Efficient en flexibel

Binnen de advocatuur ligt steeds meer de nadruk op efficiency en flexibiliteit. Als expert én marktleider in de juridische sector begrijpen we het belang van IT-oplossingen die u ondersteunen in het uitvoering van het werk. Zonder zorgen, onderbreking of tijdsverlies.

IT speelt cruciale rol

Een naadloze en veilige IT-totaaloplossing is cruciaal voor het moderne advocatenkantoor dat op zoek is naar totale ontzorging voor de kantoorautomatisering. Denk aan het optimaliseren van de processen, het inrichten van infrastructuur en altijd en overal beschikbaar hebben van de juiste informatie, zonder dat de beveiliging van die data in gevaar komt. Automatisering van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen zorgt ervoor dat de gang van zaken in uw advocatenkantoor veel sneller en soepeler verloopt. Het moet medewerkers ondersteuning bieden om hun werk sneller, veiliger en efficiënter te doen.

Private cloud met garantie

Met een eigen private cloud oplossing ontzorgen wij organisaties op het gebied van IT en bieden wij de vereiste beschikbaarheid en flexibiliteit om bij te dragen aan hun doelstellingen. Binnen het cloud platform creëren we voor elke organisatie een eigen, volledig gescheiden omgeving waarin alle gewenste diensten en functionaliteiten worden geplaatst. Alle IT-functionaliteiten en diensten worden vanuit deze eigen omgeving aan de werknemers van uw organisatie aangeleverd. Alle informatie is specifiek voor uw organisatie toegankelijk en blijft volledig het eigen eigendom. Wij geven daarbij een 100% garantie dat deze belangrijke cliëntendata in Nederland blijft, en dus onder lokale Nederlandse wet- en regelgeving valt. En met de ISO-certificeringen voor databeveiliging van het hostingpatform garanderen we dat we de nodige voorzorgmaatregelen hebben genomen om informatie en data te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en bewerking.

Heeft u een vraag?

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

Laat een e-mail achter

Vul onderstaand formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

Velden aangeduid met een * zijn verplicht.

CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u geen computer bent om automatisch spam tegen te gaan.

Neem contact met ons op

085 27 33 255