• Notariaat

Applicatie Beheer

Wellicht zijn er ook u in uw bedrijf één of meerdere applicaties die maar door enkele medewerkers gebruikt worden. Bijvoorbeeld applicaties die speciaal voor u als maatwerk zijn ontwikkeld. Uw bedrijf ontwikkelt zich echter verder, waardoor uw maatwerk steeds opnieuw aangepast moet worden.
Applicatiebeheer houdt meer in dan het begeleiden van veranderingen alleen. Uw medewerkers die met de applicatie werken bouwen vaak niet de kennis op die nodig is om storingen snel en adequaat te kunnen oplossen. De focus van uw medewerkers zal dan ook niet liggen op het up to date houden van de applicatieomgeving. Daarvoor heeft u specialisten nodig.

De applicatiebeheerders van Rely zijn echte allrounders die de juiste specialistische kennis bezitten om vrijwel elke applicatie functioneel te kunnen beheren. Wij hebben uitgebreide kennis van meerdere database standaarden en zijn dan ook in staat uw datamodel snel te doorgronden.
Rely beheert een breed scala aan applicaties. Onder andere voor financiële instellingen, sportorganisaties en voor de overheid. Gezien de aard van onze klantenkring worden hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en aan de integriteit van onze medewerkers, eisen waaraan wij ruimschoots voldoen.

Vertrouw ook voor het beheren van uw applicaties op Rely. Zodat u kunt doen waar u goed in bent.

 

Servicedesk rely

TeamViewer

Block partners 

Rely contact blauw