Beleid

Samen met Rely naar goed ICT-beleid. Uw organisatie verdient niet minder.

Hedendaagse organisaties staan voor vele uitdagingen in een steeds sneller veranderende markt.

Door de vele uitdagingen en regels die op u af komen, zoekt u naar mogelijkheden om kosten te besparen. Aan de andere kant wilt u niet achter lopen als het gaat om noodzakelijk innovaties op ICT gebied om uw positie in de markt te behouden en te versterken.

Want waar ging het ook al weer over? Is ICT een noodzakelijk kwaad dat uw organisatie alleen geld kost? Wat zijn eigenlijk de resultaten van uw investeringen in ICT voor uw bedrijf? Aan welke knoppen kunt u draaien? En wat betekent dat dan voor de toekomst?

Hoe zit het met uw digitale bedrijfsgegevens? Worden deze wel goed opgeslagen? Is de toegang tot het netwerk wel veilig genoeg? Hoe om te gaan met nieuwe regelgeving, vanuit de overheid of dagelijks bestuur?

Allemaal vragen die beantwoord moeten worden. In een ICT beleidsplan. Rely helpt u om overzichtelijk een plan te maken voor de korte en lange termijn waarbij kosten, investeringen, techniek, regelgeving zoals BCP en AIM in kunnen worden meegenomen. Ook kijkt Rely met u kritisch waar kosten bespaard kunnen worden zodat u met minder meer kunt doen.

 

Rely part contact

 

Consultancy Rely